Hurtig levering!
Sand og grus til gode priser!
Levering på hele sjælland
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier på webshoppen
Se vores anmeldelser
Om os
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 59 65 01 15

Send os en e-mail
Der er 4 varer.

Levering af grus og stenmel til byggeri og anlæg 

Hos Ole Werner's Transport sælger vi grus i vores webshop. Vi sælger online, og vi leverer med vores egne vogne på hele Sjælland. Du kan vælge levering af grus i bigbags, men du kan også vælge at få det tippet af.

Vi sælger blandt andet til private, anlægsgartnere, brolæggere, entreprenører, murermestre, kloakmestre, boligforeninger og kommuner. Materialerne er naturligvis i god kvalitet. 

Stabilgrus, støbegrus, rørgrus, stenmel og andet grus

Grus kan benyttes til mange forskellige formål, og vi forhandler for eksempel stabilgrus, støbegrus, rørgrus og stenmel. Det kan blandt andet benyttes til støbe-, murer-, flise-, brolægger- og kloakopgaver. Det kan leveres i forskellige størrelser, og vi vejleder gerne omkring det rette valg af materialer, så du får det bedste resultat.

Vi tipper gerne gruset af, men du kan også få det leveret i bigbags. En bigbag er en moderne metode til transport og opbevaring. Der er plads til 1 ton grus i hver sæk. Fordelen er, at det er nemt at holde styr på gruset, indtil du skal bruge det, og du undgår spild og unødigt svineri. Derfor er der tale om en billig, enkel og fleksibel løsning. 

Bestil i dag eller kontakt os hvis du har spørgsmål

Du kan kontakte os hos Ole Werner's Transport for at få flere oplysninger om vores grus, eller hvis du har særlige ønsker til din bestilling. Du kan ringe til os på telefon 59 65 01 15, eller du kan sende en e-mail til os på vognmand@ole-werner.dk