Hurtig levering!
Sand og grus til gode priser!
Levering på hele sjælland
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier på webshoppen
Se vores anmeldelser
Om os
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 59 65 01 15

Send os en e-mail
Der er 4 varer.

Levering af grus og stenmel til byggeri og anlæg

Hos Ole Werner’s Transport sælger vi grus online. Vi tilbyder levering af grus med vores egne vogne på hele Sjælland. Du kan vælge levering af sand og grus i bigbags, men du kan også vælge at få det tippet af. Vi sælger bl.a. til private, anlægsgartnere, brolæggere, entreprenører, murermestre, kloakmestre, boligforeninger og kommuner. Materialerne er naturligvis i god kvalitet.

Stabilgrus, støbegrus, rørgrus, stenmel og andet grus

Grus kan benyttes til mange forskellige formål og i forhandler f.eks. stabilgrus, støbegrus, rørgrus og stenmel. Det kan bl.a. benyttes til støbe-, murer-, flise-, brolægger- og kloakopgaver. Det kan leveres i forskellige størrelser og vi vejleder gerne omkring det rette valg af materialer, så du får det bedste resultat.

Vi tipper gerne gruset af, men du kan også vælge levering af grus i bigbags. En bigbag er en moderne metode til transport og opbevaring. Der er plads til 1 ton grus i hver sæk. Fordelen er, at det er nemt at holde styr på gruset, indtil du skal bruge det, og du undgår spild og unødigt svineri. Derfor er der tale om en billig, enkel og fleksibel løsning.

Bestil i dag eller kontakt os hvis du har spørgsmål til levering af grus

Du kan altid kontakte os for at høre mere om levering af grus eller sten, eller hvis du har særlige ønsker til din bestilling.

Du kan ringe til os allerede i dag på telefon: 59 65 01 15 eller sende en e-mail til: vognmand@ole-werner.dk.