Hurtig levering!
Sand og grus til gode priser!
Levering på hele sjælland
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier på webshoppen
Se vores anmeldelser
Om os
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 59 65 01 15

Send os en e-mail

Firmaets historie

Vognmandsfirmaet Ole Werner's Transport er etableret 1. maj 1995 efter overtagelsen af vognmandsforretningen Werner Nielsen & Sønner ApS.


Werner Nielsen blev etableret 9. maj 1954 efter overtagelsen af vognmand Thorkild Nielsens Ford Thames for en sum af kr. 20.000,00. Finansieringen af dette for datiden astronomiske beløb foregik ved, at Werner Nielsen brugte sin ny indkøbte motorcykel til udbetaling og derefter gik i Asnæs Låne & Sparekasse og lånte det resterende beløb med 7 kautionister som garanter for beløbet.  I 1957 købte firmaet sin første tiplads bil til stor forundring for de andre vognmænd i området, da det kun kunne være fordi at Werner Nielsen var doven, at han skulle have en sådan bil, så han slap for at læsse roer, grus og sten af med håndkraft.  I dag vil en vognmand med respekt for sig selv ikke undvære det værktøj.


I 1958 startede firmaet med at køre for Nordisk Kabel og Tråd, eller i daglig tale NKT. Dengang gav en tur til København med kabeltromler kr. 170,00, så på det område må man sige at tiderne har ændret sig.  Transporterne for NKT udviklede sig med årene til også at dække Fyn og Jylland.  I dag er det distributionen på Sjælland firmaet står for.


I årene frem til 1979 var firmaet hovedopgave at køre for NKT og de lokale bønder, korn om sommeren, såsæd om efterår og forår.  Ligeledes var der i disse år også investeret i containere, sættevognstræk og de første mindre kraner til bilerne.
I 1979 startede Ole Werner med køre hjemme for at lære på den gammel dags facon hvordan en vognmands forretning skulle drives, og nye tiltag  kom til, såsom kørsel af færdig beton for Unicon, indsamling af miljø farligt affald for Noveren, udbringning af palle gods på hele Sjælland fra dag til dag.


Indkøb af 1 stk. krantrækker med 26 tm Hiab  kran med fly jiib og spil.  Denne bil var specielt til Ole Werner der også har udført mange løfte opgaver såsom store stålkonstruktioner ved Bilka i Hundige og lokalt ved Asnæs Centret.


I dag består firmaet efter starten af krisen i 2007 af 2 gode og loyale chauffører samt vognmanden Ole Werner og hans kone Annette der kører og tager sig af det administrative i firmaet.


Der køres stadig for NKT med udbringning af kabler og returnering af tromler til NKT Stenlille på hele Sjælland, derudover transporteres der stålkonstruktioner for Holbæk Ny Maskinværksted som ligeledes har været kunde i 30 år.  I vintersæsonen køres der snekørsel for Odsherreds kommune.