Hurtig levering!
Sand og grus til gode priser!
Levering på hele sjælland
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier på webshoppen
Se vores anmeldelser
Om os
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 59 65 01 15

Send os en e-mail
Der er 1 vare.

Jord til haver, parker og topdressing til salg online

Hos Ole Werner's Transport leverer vi jord af høj kvalitet til hele Sjælland fra vores online webshop. Vi leverer med vores egne vogne, hvorpå vi kan tippe jorden af, men du kan også få det leveret i bigbags. Vi sælger vores jord til blandt andet til private, anlægsgartnere, gartnere, entreprenører, boligforeninger og kommuner. 

Harpet jord er uundværligt til anlæg af haver og bede

Jord er uundværligt til ethvert byggeri, til et gartneri og til alle former for have- og anlægsarbejde, men også til renovering af haver. Du kan for eksempel benytte vores harpet muldjord til anlæg af haver, til etablering af græsplæner og som topdressing i bede. Vi sælger kun harpet muldjord i god kvalitet. Derved får du et solidt grundlag for en frugtbar have eller en sund græsplæne. 

De fleste kunder ønsker at få jorden tippet af, men vi leverer gerne jord i bigbags. Der er plads til 1 ton grus i hver sæk, og disse sække er en moderne og effektiv metode til transport og opbevaring. Det er nemt at holde styr på jorden, indtil du skal bruge det, og du forhindrer spild og svineri. Der er i det hele taget tale om en billig, enkel og fleksibel løsning. 

Bestil din muldjord i vores webshop i dag

Du er velkommen til at kontakte os for at få flere oplysninger om bestillingsproceduren, eller hvis du har et spørgsmål til vores jord. Du kan ringe til os hos Ole Werner's Transport på telefon 59 65 01 15, eller du kan henvende dig til vognmand@ole-werner.dk