Hurtig levering!
Sand og grus til gode priser!
Levering på hele sjælland
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier på webshoppen
Se vores anmeldelser
Om os
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 59 65 01 15

Send os en e-mail
Der er 1 vare.

Levering af jord til haver, parker og topdressing

Hos Ole Werner’s Transport tilbyder vi levering af jord i høj kvalitet til kunder på hele Sjælland. Vi leverer med vores egne vogne, hvorpå vi kan tippe jorden af – du kan dog også vælge at få det leveret i bigbags. Vi tilbyder salg af jord til bl.a. private, anlægsgartnere, gartnere, entreprenører, boligforeninger og kommuner. Du har desuden også mulighed for køb af muldjord.

Køb af muldjord og harpet jord online

Jord er uundværligt til ethvert byggeri, til et gartneri og til alle former for have- og anlægsarbejde samt renovering af haver. Du kan f.eks. benytte dig af køb af muldjord eller harpet jord til anlæg af haver, etablering af græsplæner og som topdressing i bede. Vi sælger kun harpet muldjord i god kvalitet. Derved får du et solidt grundlag for en frugtbar have og/eller en sund græsplæne.

De fleste kunder ønsker at få jorden tippet af, men vi tilbyder gerne levering af jord i bigbags. Der er plads til 1 ton jord i hver sæk, og disse sække er en moderne og effektiv metode til transport og opbevaring. Det er nemt at holde styr på jorden indtil du skal bruge det, og du forhindrer spild og svineri. Der er i det hele taget tale om en billig, enkel og fleksibel løsning.

Bestil levering af jord allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte os for at få flere oplysninger om bestillingsproceduren, eller hvis du har spørgsmål til vores jord.

Hvis du ønsker køb af muldjord/levering af muldjord, kan du ringe til os i dag på telefon: 59 65 01 15 eller sende os en e-mail på: vognmand@ole-werner.dk.