Hurtig levering!
Sand og grus til gode priser!
Levering på hele sjælland
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier på webshoppen
Se vores anmeldelser
Om os
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 59 65 01 15

Send os en e-mail
Der er 2 varer.

Sand til sandkasser, anlæg og byggeri sælges online

Hos Ole Werner's Transport sælger vi sand, som vi leverer til hele Sjælland fra vores online webshop. Der er tale om sand i høj kvalitet, som vi bringer ud med vores egne lastbiler. Vi kan enten tippe det af eller levere sandet i bigbags. Kunderne kan være for eksempel være entreprenører, brolæggere, boligforeninger og kommuner, men også private. 

Vi fører strandsand, harpet sandfyld, sand og grus

Sand benyttes til mange formål lige fra sandkasser til byggeri og belægningsarbejde. Det kan være til betonarbejde, flisearbejde og murerarbejde. Vi fører strandsand og harpet sandfyld, men vi kan også levere stabilgrus og støbegrus samt andre former for grus, jord og sten. 

Du kan vælge at få dit sand leveret med en tippevogn eller få den leveret i store bigbags. Der er plads til 1 ton grus i hver sæk. Dermed kan det være nemmere at holde styr på, indtil du skal bruge det. Du kan også forhindre spild og svineri, og det er i det hele taget en effektiv metode til transport og opbevaring, der samtidig er billig, fleksibel og enkel. 

Bestil i webshoppen eller ring hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os for at få mere at vide om vores sand. Du kan også forhøre dig om leveringsmuligheder eller om vores udbud af materialer. Du kan ringe til os hos Ole Werner's Transport på telefon 59 65 01 15. Du kan naturligvis også henvende dig skriftligt til vognmand@ole-werner.dk