Hurtig levering!
Sand og grus til gode priser!
Levering på hele sjælland
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier på webshoppen
Se vores anmeldelser
Om os
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 59 65 01 15

Send os en e-mail
Der er 2 varer.

Levering af sand til sandkasser, anlæg og byggeri

Hos Ole Werner’s Transport tilbyder vi levering af sand og grus på hele Sjælland. Der er altid tale om salg af sand i høj kvalitet, som vi bringer ud med vores egne lastbiler. Vi kan enten tippe det af eller levere det i bigbags. Vi sælger sand til f.eks. entreprenører, brolæggere, boligforeninger, kommuner og private.

Vi tilbyder strandsand og harpet sandfyld

Sand benyttes til mange formål – lige fra sandkasser til byggeri og belægningsarbejde. Det kan f.eks. være levering af sand til betonarbejde, flisearbejde eller murerarbejde. Vi fører strandsand og harpet sandfyld, men vi kan også levere stabilgrus, støbegrus og andre former for jord, grus og sten.

Du kan som sagt vælge at få dit sand leveret med en tippevogn eller i store bigbags. Der er plads til 1 ton sand i hver sæk. Dermed kan det være nemmere at holde styr på indtil du skal bruge det. Det forhindrer desuden også spild og svineri. Der er i det hele taget tale om en effektiv metode til transport og opbevaring af sand.

Bestil levering af sand eller ring hvis du har spørgsmål

Du skal aldrig tøve med at kontakte os, hvis du ønsker mere information om levering af sand eller andre materialer. Du kan også forhøre dig om leveringsmuligheder eller vores udbud af materialer.

Ring til os i dag på telefon: 59 65 01 15 eller skriv en e-mail til: vognmand@ole-werner.dk.