Hurtig levering!
Sand og grus til gode priser!
Levering på hele sjælland
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier på webshoppen
Se vores anmeldelser
Om os
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 59 65 01 15

Send os en e-mail
Der er 5 varer.

Salg af sten online – leveres i bigbags eller tippes

Hos Ole Werner’s Transport tilbyder vi en række forskellige sten i vores webshop. Vi tilbyder salg af sten online og leverer med egne biler på hele Sjælland. Vi leverer gerne sten i bigbags, men vi kan også tippe dem af, hvis dette ønskes. Vi sælger bl.a. til private, entreprenører, anlægsgartnere, kommuner og boligforeninger. Alle vores materialer er naturligvis i god kvalitet.

Perlesten, nøddesten, ærtesten, granit og andre sten til salg

Sten kan bl.a. benyttes i indkørsler, på gårdspladser og som pyntesten rundt om huset. Vi forhandler bl.a. både små og store sten af følgende:

  • Perlesten
  • Nøddesten
  • Ærtesten
  • Sort granit
  • Grå granit
 

Stenene kan leveres i forskellige størrelser, ligesom de er velegnede til mange forskellige formål. Vi giver gerne et godt råd, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.

Vi kan, som nævnt, levere i bigbags. En bigbag er en moderne transport- og opbevaringsmetode, der kan indeholde op til 1 ton gods ved levering. Fordelen ved en bigbag er, at det er nemt at holde styr på materialet inden brug. Du undgår bl.a. spild og unødigt svineri. Der er med andre ord tale om en billig, enkel og fleksibel løsning.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores salg af sten

Du kan kontakte os, hvis du har en specialordre på sten eller hvad du har spørgsmål til bestillingsprocessen. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål ang. salg af sten.

Ring til os på telefon: 59 65 01 15 eller send os en besked på e-mail: vognmand@ole-werner.dk.