Hurtig levering!
Sand og grus til gode priser!
Levering på hele sjælland
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier på webshoppen
Se vores anmeldelser
Om os
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 59 65 01 15

Send os en e-mail
Der er 5 varer.

Salg af sten online - leveres i bigbags eller tippes

Hos Ole Werner's Transport tilbyder vi en række forskellige sten i vores webshop. Vi sælger online og leverer med egne biler på hele Sjælland, og vi leverer gerne sten i bigbags, men vi kan også tippe dem af. Vi sælger blandt andet til private, entreprenører, anlægsgartnere, kommuner og boligforeninger. Alle vores materialer er naturligvis altid i god kvalitet. 

Vi har perlesten, nøddesten, ærtesten, granit og andre sten

Sten kan blandt andet benyttes i indkørsler, på gårdspladser og som pyntesten rundt om huset. Vi forhandler blandt andet perlesten, nøddesten, ærtesten, sort granit og grå granit. Stenene kan leveres i forskellige størrelser, ligesom de er velegnede til en lang række formål. Vi giver gerne et godt råd, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.

Vi kan tippe dine sten af, men vi leverer gerne i bigbags. En bigbag er en moderne transport- og opbevaringsmetode, der kan indeholde op til 1 ton gods ved levering. Fordelen ved en bigbag er, at det er nemt at holde styr på materialet inden brug. Du undgår blandt andet spild og unødigt svineri. Der er med andre ord tale om en billig, enkel og fleksibel løsning. 

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker

Du kan kontakte os hos Ole Werner's Transport, hvis du har en specialordre på sten, eller hvis du har spørgsmål bestillingsprocessen. Du kan ringe til os på telefon 59 65 01 15. Du kan naturligvis også skrive til os på vognmand@ole-werner.dk