Hurtig levering!
Sand og grus til gode priser!
Levering på hele sjælland
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier på webshoppen
Se vores anmeldelser
Om os
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 59 65 01 15

Send os en e-mail
Der er 1 vare.

Støbeprodukter, støbegrus og støbemix

Hos Ole Werner's Transport er vi leveringsdygtige i støbeprodukter som blandt andet støbegrus og støbemix. Vi sælger støbeprodukter i vores online webshop, hvorfra vi kan levere i bigbags eller på tippelad på hele Sjælland. Vores støbegrus og støbemix er blandt andet velegnet til murermestre, entreprenører og kommuner samt private gør-det-selv-folk. 

Murermestre og entreprenører benytter vores støbeprodukter

Alle vores støbeprodukter og andre materialer er altid i god kvalitet, og udover støbeprodukter som for eksempel støbegrus og støbemix kan vi også levere sand og andre former for grus. Vores støbeprodukter bliver typisk brugt til blandt andet støbe- og mureropgaver i forbindelse med byggeri og modernisering. Vi vejleder gerne omkring valg af materialer, så du får det bedste resultat.

Vi benytter vores egen vognpark til at køre gruset ud, hvorpå vi tipper gruset af, hvor du ønsker det. Vi kan også levere gruset i moderne bigbags, hvor der er plads til 1 ton per sæk. Det er en yderst velegnet opbevaringsform, fordi du undgår spild og unødigt svineri, hvis det ikke skal bruges omgående, og hvis det ikke skal bruges på det sted, hvor det bliver tippet af. 

Bestil dit grus i dag eller ring for at høre mere

Du kan kontakte os for at høre mere om vores grus, eller hvis har nogle helt særlige ønsker til din bestilling. Du kan skrive til os på vognmand@ole-werner.dk, men du kan også ringe til os hos Ole Werner's Transport på telefon 59 65 01 15. Vi besvarer alle e-mails hurtigst muligt.